Notícies

Notícies :: Grup Itaca els Vents :: La loteria de Nadal, a la venda

Titular notícies

La loteria de Nadal, a la venda

Dilluns 8 Novembre 2010

 Ja podeu comprar la loteria de nadal del Grup Itaca els Vents i ajudar així als nens i nenes a marxar de colònies.

Com cada any es posa en funcionament una de les campanyes econòmiques més importants del Grup Itaca els Vents: la venda de loteria de Nadal. Una campanya que va començar fa molts anys i que ja és tota una tradició del nostre grup.
Igual que moltes altres entitats sense ànim de lucre, aprofitem aquestes dates per vendre participacions de loteria del tradicional sorteig de Nadal que es celebra el dia 22 de desembre de cada any a les 8 del matí. Sens dubte és el sorteig per excel·lència. El sorteig on la gent més diners gasta en loteria de tot l'any i al que més gent rara i una mica "friki" acut a Madrid a veure'l en directe. La tradicional cantarella dels nens de Sant Ildefons (que per a qui no ho sàpiga ja no són orfes), els grans bombos daurats, les boletes que van sortint d'una en una i la pluja de milers d'euros (antigament milions de pessetes) que alegren més d'una llar en època d'obligades despeses.
I és que el premi s'ho val. 3 milions d'euros per al primer premi, 1 milió per al segon i 500.000 euros per al tercer. Veritablement donen ganes de comprar moltes participacions.
Així que des de Itaca no volem deixar passar l'oportunitat de donar una alegria a alguna família i de pas poder patrocinar amb els diners que recollim l'autocar de les colònies d'estiu. El funcionament és molt senzill. Posem a la venda a través dels nens i nenes, famílies, monitors de l'esplai, amics i coneguts i comerços del barri que ens ajuden amb la campanya unes participacions de 2€ del número 20204, que és el mateix dels últims anys i que ja ha donat alguna pedrea. D'aquests 2€ es juguen 1.60€ al sorteig i 40 cèntims són de donatiu per al Grup. 40 cèntims per participació, una xifra molt petita però que multiplicada per totes les participacions pot ajudar a finançar la totalitat de l'autocar de colònies d'estiu i potser alguna cosa més.
Així doncs us convidem a comprar les vostres participacions de loteria abans del 20 de desembre al Recer, al C./Llobregat 145 1r pis o alguna de les nostres famílies o monitors. Quantes més participacions compreu més diners us endureu si toca premi i més baratetes sortiran les colònies d'estiu als nostres nens i nenes.
Recordeu aquest número: 20204, perquè aquest any us pot portar molta, molta, molta sort... I com diu l'anunci: "per Nadal els teus somnis juguen a la loteria"

Últimes Notícies