Notícies

Notícies :: Grup Itaca els Vents :: El Grup Itaca col·labora amb el 75è Aniversari de la Parròquia Mare de Déu dels Desemparats

Titular notícies

El Grup Itaca col·labora amb el 75è Aniversari de la Parròquia Mare de Déu dels Desemparats

Divendres 20 Novembre 2009



S’apropa un dia important en la vida comunitària de la Parròquia Mare de deu dels Desemparats, un dia on celebrarem tots plegats l’inici de l’any jubilar dels 75 anys de la nostra parròquia.

Un any ple d’actes, de plantejaments, de celebracions, però sobretot, un any manifestar a la societat punts que volem ressaltar a la nostra web:

- Donar gràcies a Déu pels 75 anys viscuts i donar a conèixer la nostra història al barri, a la ciutat i a la diòcesi.                            
- Reconèixer les nostres febleses i demanar-ne perdó.
- Obrir portes als qui han marxat i als nouvinguts.
- Reafirmar la nostra identitat cristiana, la nostra fidelitat a l’Evangeli i el nostre compromís social.

Des de l’Associació Educativa Itaca i concret des del Grup Itaca-Els Vents, volem manifestar el nostre suport a la nostra parròquia per aquest “camí” que farem plegats durant aquest any jubilar dels 75 anys de la nostra història.

Però nosaltres volem anar un pas endavant, volem pensar en el present i el futur, en els projectes que conjuntament realitzarem, per donar a la societat un missatge proper, un missatge on els nens i nenes podem descobrir en l’esplai del cap de setmana una manera diferent de viure la FE i sobretot de créixer com persones lliures i alliberadores.

Us convidem a conèixer el programa d’actes per aquest mes de Novembre a l’auditori i la celebració inaugural en la nostra parròquia el proper 29 de Novembre.

Felipe Campos i Rubio – Director General de l’A.E. Itaca i membre de la comissió organitzadora del 75è Aniversari.

Últimes Notícies