Notícies

Notícies :: El Casal dels Vents :: Inici d’activitats del Casal dels Vents i els projectes socials

Titular notícies

Inici d’activitats del Casal dels Vents i els projectes socials

Divendres 26 Setembre 2008

El dilluns 15 de Setembre el Casal dels Vents va obrir les seves portes als infants i joves del barri de la Torrassa i de Collblanc realitzant recollides en les set escoles concertades i públiques del barri i una escola de Barcelona.  


Un nou curs carregat de noves idees de projectes per millorar la nostra intervenció educativa, un curs amb espais millorats i adaptats a les noves necessitats dels infants i els adolescents. Un curs amb un nou projecte engrescador per joves amb el seu teatre social per treballar la realitat a través de l’expressió i la interpretació. Un nou curs amb noves cares dintre de l’equip d’educadors/es, un curs amb noves responsabilitats com entitat.


Un any on els pares i mares juguen un paper fonamental en el nostre projecte, la seva veu serà fil conductor i element clau en la nostra projecció i creació de nous serveis, la complicitat esdevindrà aquest curs millores i sobretot qualitat en la nostra intervenció educativa. Però sobretot un any més d’educació en el lleure, de dibuixar, somiar, riure, conviure, compromís, estima, oportunitats... aquesta és la nostra carta de presentació, la raó de la nostra existència després de molts anys de treball, és la nostra missió com entitat... junts continuarem navegant, benvinguts al nostre vaixell, destí?

LA VEURE LA VIDA AMB ULLS D’INFANTS,t’apuntes?

Últimes Notícies