Notícies

Notícies :: Associació Educativa Itaca :: Premis Jaume Ciurana 2016

Titular notícies

Premis Jaume Ciurana 2016

Dimarts 20 Desembre 2016

El passat dijous 15 de Desembre l’Associació Educativa Itaca va anar al Palau de la Generalitat a la gala dels Premis Civisme convocats pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. Els i les joves de l’entitat, entusiasmats i entusiasmades,  varen recollir el segon premi que se’ns atorgà dins la modalitat Jaume Ciurana. Aquest premi condecora l’actuació cívica juvenil a favor de les persones que els i les joves del Casal de Joves i l’Espai Jove la Claqueta van desenvolupar al llarg del curs anterior. 

L’activitat presentada i premiada  s’anomena Entre Joves. Aquesta activitat es va desenvolupar al llarg del curs 2015-2016 i va generar un espai de trobada quinzenal entre els i les joves dels diferents projectes de l’entitat. Al llarg de les trobades els i les joves van compartir idees, opinions i coneixements en relació als seus interessos, preocupacions i problemàtiques. Van tractar temàtiques com: el racisme, el masclisme, la importància de la cura de l’entorn... Van escollir les arts urbanes com a canal de comunicació i traspàs de tot allò treballat i après a la comunitat.
Un dels objectius principals de l’activitat i que manté relació amb el premi rebut és el treball constant de valors cívics tals com: el respecte, la convivència, la cooperació, la sensibilització, la participació ciutadana, l’esperit crític...

 


Últimes Notícies