Notícies

Notícies :: Associació Educativa Itaca :: Un any més, gràcies de tot cor...

Titular notícies

Un any més, gràcies de tot cor...

Dimecres 13 Gener 2016

El passat  5 de gener el carrer Besa del nostre barri Collblanc La Torrassa, es va impregnar  de màgia un any més,  amb l’arribada d’un dels reis mags que va venir a fer l’entrega a més de 200 infants de les seves merescudíssimes joguines. Una tarda on no va faltar la xocolatada  i l’animació de cada any en un ambient festiu i familiar.

Per segon any consecutiu la campanya s’ha dut a terme en col·laboració amb l’Associació de Veïns i Veïnes del barri i ha estat més que un èxit.La campanya Una Joguina, Un somriure és segurament una de les campanyes més agraïdes de l’any, és una d’aquelles campanyes de les que ens sentim més orgulloses i orgullosos, la feinada a contrarellotge d’aquests dies permet convertir el que podria ser un dia on les desigualtats i la impotència de les famílies es fa més notable, en un dia on els petits i petites són els protagonistes i on les mares i els pares poden somriure i gaudir de la felicitat d’aquells petits a qui més estimen.

Tenim la gran sort de poder explicar i compartir que aquesta campanya és possible gràcies a molts companys i companyes de viatge que creuen en la nostra feina, i cada any podem sumar més còmplices en aquesta aventura de sumar somriures.
Volem agrair a:
  • A Mireia Murugarren i Mª José Carracedo amb tot l’equip d’ADECCO, que un any més s’han implicat no només  amb donacions sinó també participant d’una activitat durant la tarda del passat 18 de desembre on de forma voluntària. Els i les treballadores van venir a Itaca a representar-nos una obra del famós llibre “Jo mataré monstres per tu”, a més a més van servir una xocolata calenta a tots els infants del centre.
  • A els amics del Rotary Club Pedralbes, amb la Nuria i el seu president, que un any més, ens han fet donacions molt importants, no només de joguines noves, sinó també d’alimentació i per tenir-nos sempre presents.
  • A l’equip increïble de TechData, amb Laura Fuentes, que ens ha permès donar resposta a les necessitats bàsiques de les nostres famílies amb donacions de productes d’higiene personal, alimentació, joguines i altres. A més a més de la campanya interna entre els seus clients per la recaptació de fons destinats a l’entitat.
  • Als directors i personal dels Hotels de NH i Hesperia, que un cop més a través de la Bibi Millan, han organitzat campanyes solidaries amb tots els seus treballadors a la ciutat de Barcelona i voltants, un cop més Bibi, gràcies per la complicitat i sensibilitat de fer aquest Nadal més digne i màgic. Especialment als hotels Hesperia Presidente, NH Podium, NH Constanza, Hesperia Sant Just entre altres.
  • A la Fundació Pere Tarrés, que un any més ens ha tingut presents, i enguany ha aconseguit que l’Empresa Hotelera Fairmont ens apadrinés com a entitat receptora. Així com Creu Roja per la seva complicitat i ajuda durant la campanya de Nadal.
  • Aquest any a més a més, hem tingut de nou la col·laboració d’amics i amigues particulars, com Glòria Estellès, que va venir a visitar el centre i a fer una donació important de joguines, així com d’altres persones anònimes que caminen al nostre costat.
  • A l’escola St. Peter’s School, que va mobilitzar els seus i les seves alumnes, sensibilitzant també sobre la realitat de molts infants.
  • Enguany a més a més, estem molt contents i contentes d’una nova iniciativa, gràcies al Jaume del bar Oncle Jack, que va organitzar  un concert solidari amb l’actuació de Mr. Sixty, el passat 4 de gener, on l’entrada era una joguina nova o a la Paperería Llibreia Llorens per sumar-se a la nostra campanya per primera vegada.
 
I no podríem deixar de donar les gràcies a la Lídia, Txus, Roger, Sergio, Montse, Santi i a tot l’equip de professionals de l’entitat que ha ajudat i col·laborat en la part logística de la campanya, una feina que no es veu però que existeix, la recollida de les donacions, la classificació i filtratge de les joguines, el contacte amb les famílies, etc.

I per últim i el més important, gràcies als infants i a les famílies, que són les que ens donen autèntiques lliçons de vida, històries d’herois i heroïnes, elles, són les que ens regalen a nosaltres aquells somriures més purs i sincers, les que ens ensenyen els motius pels quals la nostra feina té sentit, sense dubte nosaltres rebem molt més del que donem, nosaltres som afortunades i afortunats de poder caminar al costat de tantes persones que formen part de la petita gran família que és Itaca.

Últimes Notícies