Notícies

Notícies :: Gràcies per sumar somriures

Titular notícies

Gràcies per sumar somriures

Dimarts 13 Gener 2015

Agraïment institucional per part de la Direcció General de l'entitat per tots els que han fet possible la Campanya de Nadal  "Una Joguina, Un Somriure". Sense cap mena de dubte, hem tornat a demostrar que junts podem aconseguir això i tot el que ens proposem, la vida és la suma de moments, construïm un barri d'històries, de persones que lluiten, viuen i es comprometen. Avui Collbanc la Torrassa de la ciutat de L'Hospitalet és millor gràcies a vostre compromís i solidaritat. Gràcies en nom de tot l'equip que forma l'Associació Educativa Itaca.




 


Pràcticament deixem enrere les festes nadalenques, amb la sensació que el sentiment de fraternitat ha estat més fort que qualsevol any. La comunitat d'Itaca ha rebut el suport de moltíssimes persones individuals, entitats, empreses ... totes aquestes persones o institucions, desinteressadament han conreat, cura i aportat el millor d'elles mateixes, amb un sol objectiu,generar somriures i oportunitats als més petits del centre.

      


Aquest any aquesta campanya tenia un nou repte, un nou company de viatge, l'Associació de Veïns i Veïnes de Collblanc-la Torrassa, aquest any la màgia a estat col·legiada, compartida i per tant un efecte que ha multiplicat els somriures de nens i nenes del barri i la ciutat. Durant la setmanes prèvies a la campanya, la logística de mà de Lídia Gonzalez, ha permès que les accions fossin desenvolupades sota el pla definit en el Consell de Direcció.

Però com en tot una cosa és la teoria i després la posada en escena. L'èxit ens ha acompanyat durant aquests mesos, trobant persones solidàries que sense més han sumat granets de sorra a aquesta gran, però humil campanya de l'Associació Educativa Itaca, tot en clau d'oportunitat, de construir dignitat i justícia social ...

No podem deixar de donar gràcies, gràcies per creure en el nostre treball, gràcies per creure que junts podem fer un nadal més justa, més humana, més digna. Gràcies per no posar problemes sinó solucions, gràcies per deixar durant unes hores la vida i sumar-te a l'aventura d'ITACA a aquest Nadal ...

Gràcies a tots, que amb el vostre calor heu fet un Nadal menys fredes, menys tristos, menys desiguals...Però aquest gràcies va per gent i institucions amb noms i cognoms, l'ordre no marca la importància, ja que tots sou admirats per un servidor com a Director General de la institucions, però també per tots els que formem part de l'equip directiu i educatiu de d'ITACA.

    
Gràcies a Bibiana Millán i Juanjo Heras de NH HOTELES, per creure una vegada més que en els hotels de la província de Barcelona, els seus empleats té un cor si pot ser més gran que la seva professionalitat. Els hotels del grup NH Hotels, juntament Hesperia han col·laborat fins ben entrat el mes de gener: Hotel Les Corts, Constança, Calderón, President, Sant Boi, Podium ... entre d'altres, als propis directors d'Hotel, als caps de Recepció. .. pels vostres mails, trucades, per embalatge de les caixes ... Un cop més estimada Bibi, ho has aconseguit, gràcies de cor.



              

Gràcies a Marina Gonzalez i Maria Jose Carracedo d'Adecco, crec que sou l'exemple de com a persones, fan possible que empreses tinguin un equip motivat, compromès i sense cap dubte, un equip que es va posar mans a l'obra, no només per les caixes i caixes que durant diversos dies vau aportar al centre, que no té preu, sinó per aquella tarda de divendres, on la il·lusió, es va transformar en un acte d'amor i generositat en l'elaboració dels panells ... gràcies a tots i totes, heu estat imprescindibles.




Gràcies a Laura Fuentes Manin de Tech Data Spain, perquè el teu esforç, les teves ganes de poder sumar somriures, de confiar en nosaltres, d'aquest correu electrònic, de la teva paciència i determinació per explicar que és ITACA i al que ens dediquem ... ja formes part de la banda sonora de la nostra vida, del nostre treball, de les nostres il·lusions ...
   
Gràcies als nostres amics que ja són part de la nostra família des de fa anys, els companys de Rotary Club Pedralbes, perquè, no té preu, no podem agrair com, sempre esteu, sempre compteu en els vostres projectes amb nosaltres, perquè el vostre compromís és la nostra esperança, per centenars de nens i nenes del barri, gràcia a Núria de tot cor i als joves que van portar la magnífica donació de joguines. 



Un cop més el nostre agraïment a la Txus Guinea del MCECC (FPT) perquè el seu compromís desinteressat pels infants dels centres de la federació, la seva passió perquè cap infant es quedi sense joguina, és admirable... un cop més Txus, gràcies per creure en la nostra feina, per la teva complicitat i per fer possible un any més aquesta campanya.

 L'Hospitalet 


A Creu Roja de l'Hospitalet, per totes les facilitats, per pensar en nosaltres, per creure que entre tots podem fer una ciutat més justa, més humana, gràcies a Vanessa per aquest whatshapp, per ajudar-nos, per tota la logística ... gràcies Saray de la Regidoria de Joventut, per ajudar-nos, per en ple dissabte coordinar el lliurament a la Claqueta ... l'èxit, resultat de mirar-nos els uns als altres com mai ho havíem fet, tot gràcies a vosaltres.

La por amb vosaltres, canvia de bàndol, l'alegria s’ha quedat amb nosaltres aquest Nadal, la tristesa compartida es transforma en somriures, perquè, heu aconseguit que la campanya de l'Associació Educativa Itaca i l'Associació de Veïns hagi estat un èxit.

Junts podem aconseguir això i tot el que ens proposem, la vida és la suma de moments, construïm un barri d'històries, de persones que lluiten, viuen i es comprometen.

Avui Collbanc la Torrassa de la ciutat de L'Hospitalet és millor gràcies a vostre compromís i solidaritat.





 

Últimes Notícies