Notícies

Notícies :: Associació Educativa Itaca :: Campanya Econòmica Sant Jordi 2011

Titular notícies

Campanya Econòmica Sant Jordi 2011

Dimecres 20 Abril 2011

El proper dissabte 23 d'abril de 2011 a la Plaça Espanyola del barri de Collblanc-La Torrassa de L'Hospitalet els Joves del Grup Itaca de l'Associació Educativa Itaca estaran venen roses i llibres per la Diada de Sant Jordi, amb l'objectiu de recaptar fons per les colònies d'estiu de la institució. Colònies per tots els infants i joves de l'Hospitalet!!!


Amb motiu de la Diada de Sant Jordi el proper 23 d'Abril els joves del Grup Itaca la secció de l'esplai de l'Associació Educativa Itaca muntaran un stand a la Plaça Espanyola per vendre roses i llibres de segona mà. 

Aquesta Campanya i els beneficis de la mateixa aniran destinats a finançar les despeses de l'autocar de les colònies d'estiu, aquest fet posa de manifest com els més joves de l'esplai estan compromesos i sensibilitzats amb la tasca social que realitza l'Associació Educativa Itaca i volen col·laborar i ajudar a donar oportunitats a tots aquells nens i nenes del barri i la ciutat de L'Hospitalet. 

 

Volem amb aquesta campanya de Sant Jordi garantir el fet que tots els infants puguin tenir l'oportunitat de marxar de colònies i viure l’experiència única de compartir amb infants i monitors d'una setmana en contacte amb la natura i rebent educació en valors i en hàbits.

 

Vols ajudar-los a garantir aquesta oportunitat pels infants i joves de la Torrassa de L'Hospitalet?

 

Doncs apropat a la Plaça Espanyola el proper 23 d'Abril des de les 9,30h del matí fins aproximadament les 17,30h, no oblideu que els beneficis de la Campanya aniran destinats a garantir les colònies per tots aquells infants em situació de risc social.

 

Us esperem a tots! Gràcies per col·laborar amb nosaltres i fer possible aquestes paraules, compromís de persones al servei de les persones.

 


Últimes Notícies