Notícies

Notícies :: Associació Educativa Itaca :: Carnestoltes 2011. Gràcies a tots!

Titular notícies

Carnestoltes 2011. Gràcies a tots!

Dimarts 15 Març 2011

 

El passat disabte dia 5 de març, l'Associació Educativa Itaca es va proclamar la comparsa més marxosa de la rua de carnestoltes del barri de Collblanc- la Torrassa gràcies a les més de 120 persones que no van parar de cantar, animar, saltar, ballar, cridar i fins i tot seure a terra! La comparsa més animada, la que més rauxa va fer, la que no va parar ni un moment i la que més gent portava. Amb les nostres disfresses artesanes i la nostra mascota, el Super Mario, vam ser la comparsa que més es va deixar sentir i veure.
És per això que volem agraïr a tots els nens i nenes, joves, pares i mares, monitores i monitors, exmonitores i exmonitors, gent del carrer i veïns del barri que vau participar i seguir la nostra rua i que vau cantar, animar, saltar, ballar, cridar i fins i tot seure a terra i als que les vostres goles us deuen haver passat factura posteriorment. Sense tots vosaltres i el vostre ajut aquest premi i aquest petit reconeixement no haguès estat possible. La qualitat d'un grup es mesura per la qualitat de les persones que en formen part i a Itaca en podem estar ogullosos de tenir gent tan compromesa i amb tantes ganes de passar-ho bé.
El pernil torna a ser nostre i tornarà ser repartit entre tots els que formen Itaca. Tots els que fen que siguem "més que un esplai". Us mantindrem informats!
Ara el curs segueix endavant amb noves activitats i nous reptes als que esteu tots convidats a participar i a gaudir. Un cop més gràcies a tots i ens veiem a Itaca!

Més sobre...: carnestoltes , families , barri
Últimes Notícies