Notícies

Notícies :: Associació Educativa Itaca :: Tret de sortida a les Jornades de Sensibilització i Cooperació

Titular notícies

Tret de sortida a les Jornades de Sensibilització i Cooperació

Dilluns 15 Novembre 2010

Arrenquen la XVIII Setmana de la Família i les VIII Jornades de la Fraternitat Intercultural a la Parròquia Mare de Déu dels Desemparats

Un cop més des de fa 18 anys,la Comissió d'Actes Culturals de la Parròquia Mare de Déu dels Desemparats, organitza la Setmana de la Família. Un espai de trobada on les famílies del barri poden gaudir d'actes culturals, així com de conferències i debats participatius dirigits a elles. I aprofitant aquesta iniciativa, des de fa 8 anys es duen també a terme les Jornades de la Fraternitat Intercultural, amb l'objectiu d'intercanviar experiències i coneixements entre les diverses cultures i països dels que està format el nostre barri. I és que la Torrassa és un barri divers, un barri d'acollida.
A més a més, aquest any, les Jornades coincideixen amb la celebració dels 75 anys de la creació de la Parròquia de la Mare de Déu dels Desemparats (1935-2010). Per aquest motiu, un dels actes principals de la setmana serà la presentació al barri i a la ciutat de les conclusions a les que ha arribat aquesta comunitat parroquial després de tot un any de reflexió i treball.
Així doncs, podríem dividir els diferents actes que es duran a terme en actes lúdics per a tota la família i en una sèrie de conferències i debats que es faran al Auditori de la Torrassa (C./Santiago Apòstol 40, Hospitalet de Llobregat) i que també tenen vocació participativa.
L'acte inaugural, el diumenge 14 de novembre a les 18 hores es farà l'obra de teatre Campi qui Pugui. És un espectacle de màgia fresc i divertit dirigit als més menuts de la casa.
El dimarts 16 de novembre a les 20 hores comença el cicle de conferències al Auditori de la Torrassa amb la Fundación Cristal. La conferència a càrrec de Mònica Capdevila, professora d'educació especial i amb el títol "Avances conseguidos realizando una cooperación educativa i cultural" ens parla del projecte d'aquesta Fundació a Nicaragua.
El dimecres 17 de novembre a les 20 hores tindrà lloc la conferència de l'Associació Educativa Itaca a càrrec del nostre Director General, Felipe Campos i sota el títol "Els drets dels infants en un món d'adults".
El dijous 18 de novembre a les 20 hores es farà la presentació al barri i a la ciutat de les conclusions del treball de reflexió fetes per la comunitat, amb les intervencions de Pedro Rodríguez, ponent del treball i de Mn. Valentí Balaguer, Rector de la Parròquia.
El diumenge 21de novembre a les 18 hores, es representarà una nova obra de teatre titulada Diva a càrrec de la Coordinadora de Teatre Amateur de L'Hospitalet.
I per tancar aquestes Jornades de Sensibilització i Cooperació una obra de teatre infantil per a totes les famílies titulada El quart rei.
Així doncs, des de Itaca us convidem a que participeu i gaudiu dels diferents actes que es duran a terme al nostre barri durant els propers dies i agraïm a la Comissió d'Actes Culturals Mare de Déu dels Desemparats la possibilitat de poder-hi participar i donar-nos a conèixer.

Últimes Notícies