Notícies

Notícies :: Associació Educativa Itaca :: L’Hospitalet dedica la Setmana de la Solidaritat 2022 a la Salut Mental

Titular notícies

L’Hospitalet dedica la Setmana de la Solidaritat 2022 a la Salut Mental

Dimarts 8 Novembre 2022

“Tothom pot perdre el fil” és l'eslògan de la campanya, que es du a terme del 7 al 13 de novembre. De nou tornem a participar a la Setmana de la Solidaritat de la nostra ciutat, organitzada per les entitats que formem part de l’Espai de Ciutadania de L’Hospitalet, juntament amb Creu Roja i amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Ahir vam assistir al tret de sortida de la Setmana de la Solidaritat 2022 on es va fer la lectura del manifest que reivindica “més recursos públics que donin resposta a una malaltia no del tot visible i que, en qualsevol moment, pot afectar totes les persones en alguna etapa de la nostra vida”. 

Durant tota la setmana, s’han programat actes i activitats que tenen per objectiu posar la salut mental en primer pla, lluny de l’estigma, la invisibilitat i els tabús.

Des d’Itaca, com a entitat socioeducativa que treballem diàriament amb infants, joves i famílies en situacions complexes, tenim la missió d’incidir, visibilitzar i naturalitzar tot allò relacionat amb temes de salut mental, per així trencar estigmes i crear espais segurs per a infants i joves. 

Des d'Itaca ens sumem a la campanya amb la publicació a les nostres xarxes d’unes càpsules de vídeo, on els i les joves de Casal Diari i Inserjove són els protagonistes i parlen en primera persona. Aquests ens expliquen quines són les seves idees sobre la salut mental, que en pensen, com s'hauria de treballar, entre d’altres.

A més, divendres 11 de novembre el grup de 5è i 6è de primària participarà en les activitats dinamitzades pel Consell de l’Esplai de L’Hospitalet, en aquesta ocasió al barri de La Florida, on des d’Itaca també s’ha preparat una de les activitats, que tenen per objectiu reflexionar sobre les causes de les malalties mentals i la seva prevenció amb infants de 10 a 16 anys. 

Estigueu atentes a les nostres xarxes socials per no perdre-us res del que farem al llarg d’aquesta setmana! 

Consulteu el programa de la Setmana de la Solidaritat.
 

Últimes Notícies